Book an appointment onlineFollow me on FacebookClick to Swedish siteClick to English site

MEDVETEN ANDNING

MEDVETEN EFFEKTIV ANDNING ÄR GRUNDEN TILL HÄLSA, ENERGI OCH VÄLMÅENDE
Varje dag andas vi 25 000 gånger. Vi äter 1-2 kg mat, dricker 2-3 kg vätska och andas in hela 10 – 20 kg - varje dag. Mat kan vi överleva utan i veckor, vätska i dagar men vi kan bara leva några få minuter utan att andas. Men, det är inte bara viktigt att andas, det är också helt avgörande för kroppen och sinnet HUR vi andas i vardagen. Trots detta så andas de flesta av oss högt uppe i bröstkorgen och vi andas in mer än vi andas ut som i sin tur gör att vi hela tiden är i ett stressläge (ungefär som att ha foten på gaspedalen hela tiden) och får aldrig utrymme att återhämta oss. Syrebrist gör dessutom att vi får sämre förmåga att tänka klart en tanke, smälta mat, förbränna fett, uthållighet t.ex.

Genom att andas medvetet och effektivt ger vi kroppen den allra bästa chansen att leva och läka, få mer energi och uthållighet. Att lära dig andas medvetet är enkelt, och när du lärt dig hur, så är det helt gratis! Till en början kan man använda ett litet andningsträningsverktyg som heter Relaxator  som man kan ställa in på olika motståndsnivåer när man tränar upp sin andning. Relaxatorn hjälper dig förbättra dina andningsvanor och den är extremt enkel att använda —placera bara Relaxatorn i din mun och när du andas ut ger den ett ställbart motstånd, som hjälper dig uppnå optimal andning och syresättning av kroppens celler. Relaxatorn är även ett fantastiskt redskap att använda i olika situationer för att förbättra den vardagliga andningen, t.ex. när man sitter vid datorn, då många av oss helt enkelt håller andan under längre perioder, eller i andra situationer när som man blir stressad av.

Jag håller föredrag om andning för företag och privatpersoner och tar emot för enskilda konsultationer i Medveten Andningsteknik.

Relaxatorn och boken Medveten Andning beställer du genom at maila: elisabet@elisabetagar.com eller ringa mig på 0706 202 278.


 
| ©2011 Elisabet Agar | Kite Web Design
Site by