Book an appointment onlineFollow me on FacebookClick to Swedish siteClick to English site

HEM

Vill du förbättra din hälsa och ditt välmående på ett naturligt sätt? Längtar du efter individuell behandling där målet är att komma till botten med vad det är som gör att du mår dåligt och stärka ditt immunförsvar.  Många patienter märker ganska snart efter påbörjad behandling att tiden mellan återfall blir längre, symptomen inte är lika starka och i många fall upphör återfallen helt.

Det finns lika många olika anledningar varför vi mår dåligt som det finns människor. Homeopatisk behandling skräddarsydd för dina behov är ett effektivt och skonsamt sätt att förbättra din hälsa och ditt välmående på ett naturligt, giftfritt, skonsamt och miljövänligt sätt.

Med rätt homeopatiska preparat behandlas både fysiska och psykiska problem som orsakar obalans i kroppen och gör att vi mår dåligt. Det är inte alltid möjligt att namnge eller ställa diagnos baserat på symptomen och som homeopat är jag intresserad av hur just du upplever dina symptom och hur dina speciella symptom utformar sig. Det är en fördel att inte alltid behöva veta om det är en virus- bakterie- eller svamp infektion, det går utmärkt att använda enbart symptomen för att välja behandlingsmetod.

Måndag, onsdag och fredag*
Våglängdsgatan 26
421 33 Västra Frölunda (Järnbrott)
031 788 0047 / 0706 202 278 
elisabet@elisabetagar.com

Tisdag, torsdag och varannan lördag
Hälsosjälen i Mölndal
Baggåkersgatan 6B
433 53 Mölndal
031 270065 (tidsbokning)  / 031 788 0047 / 0706 202 278 (direkt)
elisabet@halsosjalen.se
www.halsosjalen.se/vara-terapeuter/elisabet-agar

Online bokning på Hälsosjälen:
Click here to make a booking

* På mottagningen i Järnbrott bor även vår lilla hund Simba. Om du är allergisk eller rädd för hundar rekommenderar jag att du bokar in på Hälsosjälen istället.

| ©2011 Elisabet Agar | Kite Web Design
Site by