Book an appointment onlineFollow me on FacebookClick to Swedish siteClick to English site

ELISABET AGAR


KLICKA PÅ 'BOKA TID' KNAPPEN OVAN TILL HÖGER
FÖR ATT BOKA 15 MIN GRATIS RÅDGIVNING ELLER TID


VARFÖR JAG SPECIALICERAR MIG PÅ ENDOMETRIOS?

Anledningen till att jag specialiserar mig på endometrios är att jag från första mensen hade så fruktansvärt ont. Jag fick höra att det är fullt normalt att ha ont när man får mens.

Idag vet jag att en sådan smärta inte är normal, men att det är vanligt. Då alla sa att det var fullt normalt att ha ont så sökte jag aldrig hjälp och fick ingen endometriosdiagnos. Senare har jag förstått att det troligtvis var endometrios som orsakade smärtorna.

Smärtorna var så starka att jag ofta fick stanna hemma från jobbet i flera dagar (som tur är hade jag en mycket förstående arbetsgivare). Utöver smärtorna så kräktes och svimmade jag.  En gång svimmade jag när jag skulle kliva av en buss och säckade ihop på trottoaren. Även den gången hade jag tur för en dam med luktsalt var där och fick liv i mig igen.

När jag var 28 fick jag mitt första barn och förväntade mig att nu så, skulle smärtan försvinna. Det gjorde de inte. De blev ännu värre. När min son var 18 månader kom vi för första gången i kontakt med en homeopat som hjälpte honom med matsmältningsproblem (vi bodde i London där det är lagligt att söka alternativvård för sina barn). Då han blev helt återställd så bokade jag in mig själv och fick hjälp med mina smärtor. Till en början gjorde det fortfarande ont, men inte alls lika mycket. Svimningarna och kräkningarna minskade också, och efter hand så var jag i princip fri från alla mina besvär.

Allt var frid & fröjd i många, många år — tills min dotter fick precis samma symtom i puberteten som jag hade haft. Hon ringde mig gråtandes från sitt rum för att hon var så rädd för att ställa sig upp pga att hon hade svimmat så många gånger. Lyckligtvis visste jag då att homeopatin skulle hjälpa henne och inom ett par månader var hon i princip symtomfri. 

Det är svårt för personer som aldrig varit utsatta för endometrios/dysmenorré att förstå hur ont det faktiskt kan göra, och hur att ha mens kan påverka livskvalitén så negativt för 10% av världens befolkning.

Idag gör jag allt för att hjälpa kvinnor med endometrios och andra mensproblem att få tillbaka sin livskvalitét och livsglädje.

UTBILDNINGAR
1998 - 1999 Homeopati, nutrition, kemi, samtalsterap (Nature Care College, Sydney, Australia)
2000 - 2004 Homeopati, basmedicin, patologi (College of Practical Homeopathy, London, England)
2013             Medveten Andningsinstruktör (Göteborg, Sverige)
2013 - 2016 Post Graduate i Klassisk Homeopati (Dynamis School of Homeopathy (Jeremy Sherr), Brastad, Sverige

Jag går även ett antal fortbildningskurser varje år.
 

ELISABET AGAR HOMEOPATI

endometriosnaturligt & holistiskt

 

 

 


| ©2011 Elisabet Agar | Kite Web Design
Site by